Honden

Is verzekeren van uw hond verstandig?

Gelukkig gaat 95% van de dieren zonder noemenswaardige problemen door het leven. Maar wanneer uw dier wordt getroffen door een ongeval of bijvoorbeeld een chronische aandoening (bijvoorbeeld een allergie), kunnen de behandelingskosten behoorlijk oplopen. Het antwoord op de vraag of verzekeren verstandig is is sterk afhankelijk van uw eigen financiele posite.

Foto bij Is verzekeren van uw hond verstandig?

De verwachting is dat de tarieven van dierenartsen de komende jaren zullen blijven stijgen. Als u een hond of kat hebt rijst al snel de vraag of u die kosten wel kunt betalen. Nu en in de toekomst. Wellicht heeft u nu een goede baan en zijn uw huisdieren altijd gezond geweest. Maar dit alles kan veranderen. Het kan daarom verstandig zijn om uw huisdier te verzekeren. 

Als uw huisdier verzekerd is betaalt u uiteindelijk maar een beperkt gedeelte van de behandeling. Met als gevolg dat u sneller en makkelijker kunt kiezen voor dure onderzoeken en behandelingen. Terwijl u daar zonder verzekering misschien vanaf zou zien. 

Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Persoonlijk , deskundig en betrokken. " Marleen Schreurs Rijssen
""Warm, rekening houdende met en zeer vriendelijk!" Anne v/d Wijgert Rijssen
""Zeer goede kennis van dieren en ook lief ervoor " Han schulenburg Rijssen
""Praktijk met deskundig , klantvriendelijk, servicegericht, meedenkend en meelevend personeel. Bereik" Ebm slaghekke Rijssen
""Fantastisch" Desiree Holten
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau