Onze dierenartsen staan voor u klaar.

Naast de algemene diergeneeskundige dienstverlening heeft iedereen binnen het team zijn eigen speciale aandachtsgebieden, bijvoorbeeld chirurgie, interne geneeskunde, dermatologie, radiologie (ook officiële HD- en ED screening), vogels en bijzondere dieren. Onze assistentes kunnen u adviseren over o.a. gedrag(sproblemen), voeding en  parasietenbestrijding .

Persoonlijke zorg en aandacht
Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor u én uw huisdier, zodat wij in alle rust uw huisdier kunnen onderzoeken en samen met u de resultaten en de eventuele behandeling kunnen bespreken. Ook in geval van opname komt uw huisdier niets tekort. Met veel zorg, liefde en aandacht maken wij de opname zo prettig mogelijk.
 
24-uur & 7 dagen per week bereikbaar
Ziekte is niet te plannen en daarom zijn wij altijd bereikbaar, óók midden in de nacht, in het weekend en tijdens feestdagen. Ten allen tijde krijgt u een dierenarts aan de telefoon die u kan helpen met spoedgevallen of eventuele vragen.
 
Actuele kennis
Bijna dagelijks komt er nieuwe informatie beschikbaar die belangrijk is voor de gezondheid van uw huisdier. Daarom beschikken wij altijd over actuele kennis. Onze dierenartsen gaan naar veterinaire nascholingen, lezingen, congressen en wij beschikken over een breed netwerk waar we onze kennis delen. Daarnaast werken wij ook samen met specialisten op diverse gebieden. Alles om te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt die er is.
 
Moderne kliniek en apparatuur
Wij werken in een moderne kliniek waar we de beschikking hebben over diverse moderne apparatuur. Op deze manier hebben wij alles bij de hand om uw huisdier te behandelen. Daarnaast werken wij in een omgeving die gericht is op hygiëne en veiligheid.
 
Jarenlange ervaring
Ervaring is net als op andere vakgebieden essentieel voor een goede uitvoering van ons vak. Onze dierenartsen hebben jarenlange ervaring en startende dierenartsen worden intensief begeleid. Het delen van kennis en open blijven staan voor nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden zijn voor ons erg belangrijk. Op deze wijze kunnen wij tot de beste diagnose en behandeling komen voor uw huisdier.
 
Duidelijkheid over behandeling en kosten
Graag bespreken wij met u de behandeling en geven daar waar nodig duidelijke uitleg. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat de opties zijn en wat de behandeling inhoudt.  Daarnaast  begrijpen wij dat het voor u belangrijk is vooraf een indicatie te krijgen van de kosten die een eventuele behandeling met zich meebrengt. Wij informeren u vooraf en zijn transparant in onze prijzen.
 
Ons werkgebied betreft niet alleen Rijssen. Zo hebben we klanten uit Enter, Wierden, Holten en Nijverdal. Heeft uw huisdier ergens last van of heeft u een vraag neem dan contact op met onze praktijk in Rijssen .  

Wie gaan u helpen?

 

Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Gehoord voelen en meedenkend!" Annette Nijverdal
""Vriendelijk, betrokken, deskundig, behulpzaam!" Anna Markelo
""Wij willen geen andere dierenpraktijk meer!" Hanneke Nijverdal
""Zeer tevreden" Ellen Nijverdal
""Vriendelijk en behulpzaam " A. Rijssen
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau