Katten

De voeding van uw kat

Een goede gezondheid begint met een goede voeding. 

Nu is voor iedere fabrikant zijn voeding altijd het beste en goedkopere merken onderscheiden zich nogal eens door het predikaat "net zo goed als...." (vul het duurdere merk maar in)
Op papier zit in de verschillende voeders over het algemeen ongeveer hetzelfde als het gaat om percentage eiwitten, vetten en koolhydraten. Er zijn echter wel grote verschillen in de soorten grondstoffen die worden gebruikt. Vaak is het moeilijk als buitenstaander vast te stellen wat nu echt goed is en wat niet.

Voor ons is nog steeds de meest simpele stelregel: "alle waar is naar zijn geld". Goedkoper voer betekent dan ook vaak goedkopere (en dus vaak ook minder goede) grondstoffen. Wij kiezen daarbij voor gerenommeerde merken waarvan we weten dat goed onderzoek is gedaan naar het effect van het voer op de vitaliteit en gezondheid van uw dier.

Naast een aantal "basisvoeders" voor kittens, volwassen en oudere katten, bieden wij een aantal veterinaire dieetvoeders aan voor dieren met blaasproblemen, nierproblemen, gebitsproblemen, gevoelige darmen, allergieën etcetera. 

Wij adviseren u graag over de juiste voeding voor uw dier.

Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Gehoord voelen en meedenkend!" Annette Nijverdal
""Vriendelijk, betrokken, deskundig, behulpzaam!" Anna Markelo
""Wij willen geen andere dierenpraktijk meer!" Hanneke Nijverdal
""Zeer tevreden" Ellen Nijverdal
""Vriendelijk en behulpzaam " A. Rijssen
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau