Wendy de Waard

Dierenarts

Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Portugal, gestudeerd in Utrecht, op meerdere plekken in Nederland gewerkt, nu wonend aan de voet van de Holterberg en praktiserend in  onze eigen praktijk in Rijssen: met heel veel plezier samen met mijn echtgenoot en een geweldig team.

Samen met Gilles 27 jaar geleden hier begonnen…Twente trok toch wel, nadat we in o.a. Reutum-Ootmarsum en Brabant hadden gewerkt als allround dierenartsen, toch weer terug gekeerd. We konden hier beginnen als duo, een innovatie in die tijd! En wat is het geweldig geweest- en is het nog steeds, om praktijk en een gezin op die manier goed te kunnen combineren!

In de loop der jaren is de nadruk van mijn werkzaamheden steeds meer komen te liggen op de gezelschapsdieren en dat is wat ik de afgelopen 20 jaar met heel veel animo doe. Vooral de chirurgie heeft mijn voorkeur, maar ook het managen van de praktijk en het regelen van praktische zaken en doe ik met veel plezier.  Veel ervaring opgedaan; veel warme contacten met eigenaren opgebouwd; veel geleerd en nog steeds aan het leren…ik zou geen ander vak willen uitoefenen..dat ben ik, Wendy de Waard!

medewerker
Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Gehoord voelen en meedenkend!" Annette Nijverdal
""Vriendelijk, betrokken, deskundig, behulpzaam!" Anna Markelo
""Wij willen geen andere dierenpraktijk meer!" Hanneke Nijverdal
""Zeer tevreden" Ellen Nijverdal
""Vriendelijk en behulpzaam " A. Rijssen
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau