Gilles de Waard

Dierenarts

Ik ben in 1991 afgestudeerd, aanvankelijk werkzaam geweest in de gemengde praktijk, sinds 2005 houd ik mij vrijwel uitsluitend bezig met de behandeling van gezelschapsdieren.

Mijn werk is mijn hobby, dit houdt in dat ik mijn werk doe met veel plezier en dat ik eigenlijk nooit “klaar” ben. Dierenartsenpraktijk “Riessen” is dan ook echt “mijn” praktijk, het persoonlijke contact en de zorg voor patient en eigenaar staat voorop en houdt ook niet op buiten de normale openingstijden.

Binnen de praktijk houd ik mij –naast het “normale” werk- vooral bezig met de interne geneeskunde en de dermatologie: met name de diagnostiek en behandeling van allergische honden en katten. Ook de radiologie en de echografie hebben mijn speciale belangstelling.

Ook in mijn privéleven spelen dieren een grote rol. Naast een hond en een kat hebben wij 4 koeien en 10 kippen en 2 ponies. Daarnaast logeren er regelmatig patiënten bij ons die wat langere tijd nodig hebben om te herstellen.

medewerker
Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Persoonlijk , deskundig en betrokken. " Marleen Schreurs Rijssen
""Warm, rekening houdende met en zeer vriendelijk!" Anne v/d Wijgert Rijssen
""Zeer goede kennis van dieren en ook lief ervoor " Han schulenburg Rijssen
""Praktijk met deskundig , klantvriendelijk, servicegericht, meedenkend en meelevend personeel. Bereik" Ebm slaghekke Rijssen
""Fantastisch" Desiree Holten
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau