Veerle Kappert

Assistente

Mijn naam is Veerle Kappert. 

Van af jongs af aan ben ik altijd al gek op dieren. De keuze om door te studeren voor de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente was dan ook vrij snel gemaak!

In de zomer van 2020 ben ik geslaagd voor de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente aan het Aeres is Barneveld. Tijdens mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij dierenartsenpraktijk Riessen, een stage die ik ontzettend leuk heb gevonden en waar ik het erg naar mijn zin heb gehad. Ik ben dan ook heel enthousiast dat ik na de opleiding de mogelijkheid heb gekregen om hier verder een de slag te gaan! Het mooie aan het werken in de praktijk is het contact tussen mens en dier. Het werk is elke dag zo veelzijdig, en dat maakt het dat elke dag anders is!

Ik woon in Markelo en thuis hebben we een hond genaamd Finn, Finn is een Ierse setter x Koningspoedel kruising, een ontzettend leuke, lieve en actieve hond. Daarnaast hebben we nog 2 konijnen, duifjes en een vijver met vissen. In mijn vrije tijd train ik graag met Finn, ben ik bij de paarden of ga ik met de camera op stap.

medewerker
Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Zeer tevreden" Ellen Nijverdal
""Vriendelijk en behulpzaam " A. Rijssen
""Uitstekend " Romanja Rijssen
""Betrokken en vriendelijke met kennis gesteld personeel" Mariska Rijssen
""Goed" Mary-lou Enter
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau