Rianne Harperink

Dierenarts

Van kinds af aan was het mijn grote droom om dierenarts te worden. Deze droom is in 2013 werkelijkheid geworden toen ik ben afgestudeerd als gezelschapsdierenarts in Utrecht.  Heel fijn was dat ik gelijk aan de slag kon bij mijn stageadressen in Raalte en Beckum. Dit hield ook in dat ik weer in Twente kon wonen, daar waar ik opgegroeid ben.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als dierenarts in Rijssen met veel passie en plezier! DAP “Riessen”” is een gezellige praktijk waar met veel inzet en enthousiasme gewerkt wordt. Binnen de diergeneeskunde vind ik de interne geneeskunde, chirurgie, maar ook de tandheelkunde de mooiste facetten. Daarnaast vind ik het contact met “de baasjes” erg leuk! Voor mij is er niks mooiers dan wanneer de patiënt goed geholpen is en samen met het baasje tevreden naar huis gaat. Daar doe ik het voor!
Samen met mijn man Frank en dochtertje Benthe woon ik op een boerderij in Markelo. We hebben melkkoeien, maar daarnaast ook veel dieren voor de hobby, zoals paarden, kippen, konijnen, katten en een hond.  Kortom een hele beestenboel, waar we met veel liefde voor zorgen.  

 

medewerker
Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Persoonlijk , deskundig en betrokken. " Marleen Schreurs Rijssen
""Warm, rekening houdende met en zeer vriendelijk!" Anne v/d Wijgert Rijssen
""Zeer goede kennis van dieren en ook lief ervoor " Han schulenburg Rijssen
""Praktijk met deskundig , klantvriendelijk, servicegericht, meedenkend en meelevend personeel. Bereik" Ebm slaghekke Rijssen
""Fantastisch" Desiree Holten
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau