Karlijn Bogers

Assistente

Hi! Ik ben Karlijn, sinds 2014 werk ik hier op de praktijk. Nadat ik mijn studie en stage afgerond had kreeg ik de kans om hier te blijven werken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.

Opgegroeid met en altijd omringd door dieren, dus hier op de praktijk helemaal op mijn plek. De combinatie mens en dier is de mooiste combinatie die er is als je het mij vraagt, en echt heel erg fijn om mee te werken. Als paraveterinair ben je er niet alleen voor de dieren maar juist ook voor de eigenaren. We proberen alles voor de dieren zo fijn en vertrouwd mogelijk te maken, en we proberen dat vertrouwen ook aan de eigenaren mee te geven. Een stukje ondersteuning, aanmoediging, begrip, vreugde, troost wanneer nodig. Er komt zoveel bij kijken, er kunnen zijn voor verschillende partijen die zo dicht bij elkaar liggen, maar juist dat geeft heel veel voldoeningen.

Ik ben op de praktijk eigenlijk overal te vinden. Zowel achter de balie, als in de spreekkamer, als bij operaties. Ook begeleid ik met heel veel plezier eigenaren en hun pups tijdens de “Puppygroeibegeleiding”. Het blijft mooi en bijzonder om pup en eigenaar te zien groeien samen, en om ze te mogen begeleiden tijdens deze momenten.

Ook als ik niet aan het werk ben, ben ik tussen de dieren te vinden. Je vind me in mijn vrije tijd erg veel buiten, in het bos met mijn hondje, of op de wei bij mijn pony. Ik zoek graag de rust en de ruimte op. Bij thuiskomst is er altijd een kat die op me wacht. Ik ben nooit alleen, nooit zonder dieren, zowel op het werk als thuis, en ik zou ook niet anders willen. Het hoort bij me, past bij me, het maakt me wie ik ben.

medewerker
Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Persoonlijk , deskundig en betrokken. " Marleen Schreurs Rijssen
""Warm, rekening houdende met en zeer vriendelijk!" Anne v/d Wijgert Rijssen
""Zeer goede kennis van dieren en ook lief ervoor " Han schulenburg Rijssen
""Praktijk met deskundig , klantvriendelijk, servicegericht, meedenkend en meelevend personeel. Bereik" Ebm slaghekke Rijssen
""Fantastisch" Desiree Holten
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau