VetPlan: een abonnement op optimale preventieve zorg voor uw huisdier

NieuwsKalender icoonmaandag 2 december 2019 11:01

VetPlan: een abonnement op optimale preventieve zorg voor uw huisdier

 

Waarom kiezen voor preventieve zorg?

Beter voorkomen dan genezen, dat is preventieve zorg. Door regelmatige controles kunt u op tijd ziektes en aandoeningen bij uw hond ontdekken. Zo is er vaak veel meer mogelijk om uw hond te helpen dan wanneer de ziekte of aandoening al in een ver stadium is. Ook zullen de zorgkosten met preventieve zorg op de lange termijn lager zijn.

 

Wat houdt VetPlan® in?

VetPlan® is  ontwikkeld om ziekte te voorkomen. Daarom krijgt uw hond, kat of konijn via VetPlan® jaarlijks de vaccinaties die nodig zijn én een uitgebreide gezondheidscheck. Deze check is essentieel om eventuele gezondheidsproblemen al vroegtijdig te ontdekken. Tijdens de controlemomenten krijgt u als eigenaar ook advies over hoe u zelf problemen en ziektes kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen of zaken te bespreken waar u zich zorgen over maakt.  Daarnaast krijgt uw hond met VetPlan® alle ontwormingsmiddelen en middelen tegen vlooien en teken. Als eigenaar wordt u vanzelf voor deze gezondheidscheck en preventieve zorgmaatregelen opgeroepen, zodat u het niet kan vergeten. Uit ervaring weten we namelijk dat lang niet iedereen regelmatig zijn of haar hond ontwormt en ontvlooit, of naar de dierenarts gaat voor een controle.

 

Hoe werkt VetPlan®?

Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat via een automatisch incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Zo weet u precies waar u aan toe bent VetPlan® bevat bovendien kortingen voor bepaalde onderzoeken, behandelingen en producten. Met VetPlan® zorgt u er samen met ons voor dat uw hond een zo lang mogelijk en gezond leven tegemoet gaat.

 

Starten met VetPlan®?

U kunt een VetPlan®-abonnement afsluiten bij ons. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks aan de balie, de overige betalingen worden eenvoudig automatisch geïncasseerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Belangrijk om te weten is dat VetPlan® geen verzekering is. VetPlan® biedt dus geen dekking als uw dier plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad. Voor onvoorziene kosten heeft u, naast VetPlan®, een dierenverzekering nodig.

 

Ook voor het konijn is een VetPlan beschikbaar, meer informatie hierover vindt u hier: VetPlan konijn

VetPlan hond <5 kg

VetPlan hond 5-10 kg

VetPlan hond 10-20 kg

VetPlan hond 20-40 kg

VetPlan hond 40-56kg

VetPlan kat

Heeft u een vraag en/of opmerking over uw huisdier?
Bel dan met onze praktijk, wij staan u graag te woord!
Altijd bereikbaar icoon0548 - 52 12 22 (onze praktijk is 24/7 bereikbaar)

Dit is wat mensen over ons zeggen:

""Uitstekende dierenartspraktijk" Audrey Almelo
""Fijn, fantastisch en geweldig" Erna Rijssen
""Top praktijk, geweldige dierenartsen!" anja rijssen
""Kitten inenting" Martijn Wierden
""Betrokken en snel geholpen" Menno MEERSSEN
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau